top of page
  • info8425872

MORPHÓ: Our success story

Έγινε ενημέρωση: 17 Σεπ 2021

Βιώνοντας πρωτόγνωρες καταστάσεις όπως όλοι μας και όντας αντιμέτωποι με δυσκολίες και δυσμενείς συγκυρίες είχαμε την επιλογή να μείνουμε στάσιμοι ή να διαλέξουμε να παλέψουμε και να υποστηρίξουμε το όραμα και τον κόπο των ανθρώπων αυτής της εταιρίας. Δεν επαναπαυθήκαμε και ξεπεράσαμε κάθε εμπόδιο που θα αναχαίτιζε την εξέλιξη μας.


Στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχουμε ως εκθέτες στην Hotel360, μια εκδήλωση θεσμός για τον τουριστικό κλάδο, που θα πραγματοποιηθεί στο ExCelτου Λονδίνου.

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για αυτή μας την συμμετοχή καθώς ως εκθέτες θα έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας το δικό μας όραμα, να έρθουμε σε επαφή με νέους επενδυτές και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε μια καινούργια αγορά εκπροσωπώντας όχι μόνο τα μέλη της Morphό αλλά και την χώρα μας.

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2014 από τους διπλωματούχους πολιτικούς μηχανικούς, κύριο Θεόδωρο Λακιώτη και κύριο Γεώργιο Κωταντούλα και μόλις με αποκλειστικά 4 άτομα, το 2015 είχε καταφέρει να αναλαμβάνει πέρα από μηχανικές μελέτες, την κατασκευή φωτοβολταικών πάρκων.

Το 2016 με πλέον 6 άτομα δυναμικό ανέλαβε την πρώτη ανακαίνιση και το 2017 ξεκίνησαν οι πρώτες συνεργασίες με ξενοδοχεία.

Το 2018 αποτελεί κομβική χρονιά για εμάς καθώς επανδρώνοντας την ομάδα μας ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των έργων που αναλάβαμε και έδειξαν εμπιστοσύνη στην Morphό για να υλοποιήσει το project τους, θέσαμε σε λειτουργία το γραφείο μας στην Μεσαριά της Σαντορίνης.

Εξειδικευτήκαμε στον τουρισμό, συμμετείχαμε σε εκθέσεις στον ελλαδικό χώρο και αναπτύξαμε το δικό μας πελατολόγιο με έργα που μας κάνουν υπερήφανους και προωθούν το όραμα μας στην αλλαγή και την διαμόρφωση των αισθητικών standards.


Μετά από 4 χρόνια σκληρής δουλειάς, ανοίξαμε και το δεύτερο γραφείο μας στις Κυκλάδες, αυτή τη φορά στην Πάρο.

Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε με οδηγό την έμπνευση και την καινοτομία δημιουργώντας έργα φιλικά προς το περιβάλλον, σεβόμενοι την αρχιτεκτονική και τις ιδιαιτερότητες της τοποθεσίας των έργων.

ΠΙΣΤΗ

“Aut viam invenium aut facia”

Ακόμη και αν δεν υπάρχει δρόμος άνοιξέ τον.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Ενεργοποιούμε νέες, πρωτότυπες και χρηστικές ιδέες, προσεγγίζουμε νέους τομείς και τάσεις.

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

Επιβραβεύουμε την προσπάθεια, την υπευθυνότητα, την εργατικότητα και τη δημιουργικότητα… την Αξία!


ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Η ομαδική λειτουργία αποτελεί συστατικό στοιχείο της επιτυχίας.

Μέσω της σωστής διαχείρισης της γνώσης και της αφοσίωσης της ομάδας, καταφέρνουμε να παρέχουμε αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις.


Η συνέπεια και η εμπειρία μας βοήθησαν να εξελιχθούμε και επιλέξαμε να κοιτάξουμε μπροστά, παίρνοντας ρίσκα, δίνοντας ευκαιρίες και χώρο στο δυναμικό μας να πειραματιστεί, αναλαμβάνοντας απαιτητικά έργα που δοκίμασαν πολλές φορές τα όρια μας.

Το επιστέγασμα μας;

Δεν υπάρχουν όρια. Με θέληση, γνώση και προσπάθεια μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.





bottom of page