top of page
  • info8425872

Όλη η Ελλάδα ένα τσάρτερ! Θα καταρριφθεί φέτος το ταξιδιωτικό ρεκόρ του 19;

Με νέες προσθήκες πτήσεων τσάρτερ σε διάφορα νησιά της Ελλάδος μπήκε ο Μάρτιος και παρόλη την επικαιρότητα φαίνεται πως γίνεται εκκίνηση της τουριστικής σεζόν στην χώρα μας.

Ο Υπουργός Τουρισμού Ελλάδος, Βασίλης Κικίλιας, σε πρόσφατες δηλώσεις του, έκανε λόγο για αύξηση 20% του φετινού τουρισμού ενώ μάλιστα προέβλεψε και επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν στην χώρα. Η Ελλάδα φαίνεται να βασίζεται πολύ στην προσέλευση επισκεπτών από την Βόρεια Αμερική, δικαιολογώντας και τις προσθήκες των τσάρτερ σε ναυαρχίδες νησιά του ελληνικού τουρισμού, αναμένοντας μεγάλη ζήτηση σε καταλύματα και παροχές. Βάσει των δεδομένων που είχε γνωστοποιήσει η Τράπεζα της Ελλάδος για το 2022, τα έσοδα από τον τουρισμό έφτασαν τα 17.6 εκατομμύρια, ξεπερνώντας κάθε αρχική πρόβλεψη που είχε γίνει από οικονομολόγους και αναλυτές.

Οι ιδιοκτήτες παντός τύπου καταλυμάτων αλλά και χώρων εστίασης, ήδη σε ρυθμό εργασιών ανακαίνισης και συντονισμού για την προετοιμασία των εορτασμών του Πάσχα, δηλώνουν πεπεισμένοι για σερί λειτουργίας μέχρι τον Νοέμβριο και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν τόσο στην προβλεπόμενη ζήτηση αλλά και στην επάρκεια του προσωπικού τους.

Σε αναμονή λοιπόν παραμένουμε για τις αναλύσεις που θα προκύψουν μετά το Πάσχα και ευελπιστούμε για μια καρποφόρα τουριστική σεζόν που θα αναδείξει με σεβασμό την χώρα μας, δίνοντας παράλληλα ανάσα στην ελληνική οικονομία.

Εάν βρίσκετε ακόμη σε διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου συνεργάτη για την ανέγερση-κατασκευή, σχεδιασμό ή ανακαίνιση του χώρου σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας (2114115077/info@morpho.gr) και σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα μας, να προδιαγράψουμε και να υλοποιήσουμε το έργο σας.

Καλή τουριστική σεζόν σε όλους!


bottom of page