Η Morphó Hotel Design, το πιο δημιουργικό Build & Renovation Studio για Ξενοδοχεία & Τουριστικά καταλύματα στην Ελλάδα, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολυδιάστατης Τεχνικής Εταιρείας MORPHÓ. Βασιζόμενοι στην πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας σε μικρά ή μεγάλα projects, δημιουργήσαμε το εξειδικευμένο brand Morphó Hotel Design, που απευθύνεται στον τεράστιο και εξαιρετικά σημαντικό κλάδο της Ξενοδοχειακής Μελέτης και Σχεδιασμού, παρέχοντας λύσεις A to Z σε υπό κατασκευή ή υπό ανακαίνιση Ξενοδοχεία και Τουριστικά καταλύματα.

Στόχος όλων των ανθρώπων μας είναι να παρέχουν πάντα τις υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες, ανεξάρτητα από το στάδιο ή το μέγεθος του έργου. Κατανοώντας πλήρως τις ιδιαιτερότητες του Ξενοδοχειακού κλάδου, η ομάδα μας λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψιν τα σχετικά χρονοδιαγράμματα και τους περιορισμούς του κάθε project, ενώ φροντίζει ώστε να απαλλάσσει τον ξενοδόχο από τις χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες των αδειοδοτήσεων.

Με ένα εύρος υπηρεσιών που καλύπτει όλα τα στάδια ανάπτυξης ενός νέου ή υπό ανακαίνιση ξενοδοχείου (από τις αρχικές τεχνικές μελέτες, τον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό, τις κατασκευαστικές εργασίες, μέχρι και το Interior Design), η Morphó Hotel Design μπορεί να προδιαγράψει, να σχεδιάσει και να δημιουργήσει το Ξενοδοχείο των ονείρων σας!

2_edited_edited.jpg

Ποιοι

Είμαστε

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ/ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ/ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

INTERIOR

DESIGN

a to z λύσεις για ξενοδοχεία

η ομάδα μας

ΔΑΝΑΗ ΠΑΣΧΟΥ

Αρχιτέκτων Μηχανικός, ΕΜΠ

foto 3.png

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΡΑΣ

Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΝΤΖΟΥΦΑΣ

Διπλωματούχος

Αρχιτέκτων Μηχανικός, ΕΜΠ 

ΕΙΡΗΝΗ ΧΩΡΑΦΑ

Communication Manager

ΙΩΑΝΝΑ ΜΥΓΔΑΛΗ

Πολιτικός Μηχανικός, ΑΠΘ

ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ

Financial Manager

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Πολιτικός Μηχανικός ΠΣΠΠ , Εργοταξιάρχης

ΕΛΕΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ

Interior Architect

ΤΖΙΝΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Πολιτικός Μηχανικός MSc & MSc στην Διαχείριση Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και Διαχείριση κρίσεων- Ιατρική Σχολή Αθηνών ΕΚΠΑ 

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΓΙΩΡΓΗ

Marketing Manager

ΕΥΑ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ

Πολιτικός Μηχανικός ΔΠΘ

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΣ

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες του δικού σας ξενοδοχειακού έργου