top of page
  • Εικόνα συγγραφέαMorphó Hotel Design

3 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στα πολυτελή ξενοδοχεία θα βρείτε συχνά υπηρεσίες όπως εσωτερική ή εξωτερική πισίνα, χώρο spa για ένα χαλαρωτικό μασάζ, ιδιωτικό κήπο για να απολαύσετε το πρωινό ή το δείπνο σας, ιδιωτικό τζακούζι και γυμναστήριο.


Πως θα σας φαινόταν όμως, αν κάποιος ετοίμαζε για εσάς τη βαλίτσα σας, πριν την αναχώρηση από το ξενοδοχείο;


Δείτε εδώ τρία ξενοδοχεία, που οι υπηρεσίες που παρέχουν στον επισκέπτη διαφέρουν από τις συνηθισμένες:


Cavallo Point - Καλιφόρνια

Υπηρεσία μπάρμαν: Το πρόγραμμα «In-Room Bartender» δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαμβάνουν δροσιστικά κοκτέιλ είτε με την παρουσία ενός μπάρμαν στο δωμάτιο είτε έπειτα από παραγγελία στο μπαρ. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή και κοστίζει 50 δολάρια.


The Lodge at Sea Island - Τζόρτζια

Υπηρεσία Μπάτλερ: Δεν χρειάζεται πια να αγχόνεστε για την ετοιμασία της βαλίτσας σας. Το Lodge at Sea Island προσφέρει 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ που θα κάνει τα πάντα για εσάς. Οι υπηρεσίες του είναι διαθέσιμες σε όλους τους επισκέπτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο και το κόστος συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου. Φυσικά, την υπηρεσία μπάτλερ μπορείτε να τη βρείτε σε πολλά ξενοδοχεία σε κάθε γωνιά του κόσμου.


Hard Rock Hotels

Παροχή κιθάρας: Το πρόγραμμα «Sound of Your Stay», το οποίο διατίθεται σε οποιοδήποτε από τα 23 ξενοδοχεία και 11 καζίνο του Hard Rock Hotels, περιλαμβάνει δωρεάν ενοικιάσεις κιθάρας Fender με ενισχυτή δαπέδου Mustang και ακουστικά Nixon.


Πηγή εικόνας και άρθρου: https://www.fortunegreece.com/




bottom of page