top of page
  • info8425872

"Greekend"Ποιες περιοχές μπορούν να εκμεταλλευτούν την καμπάνια του ΕΟΤ και που αξίζει να επενδύσετε

Πηγαίνοντας το ένα βήμα παρακάτω

Ποιες περιοχές Greekend μπορούν να εκμεταλλευτούν την καμπάνια του ΕΟΤ και που αξίζει να επενδύσετε;


Αν και ο ΕΟΤ μέσω της καμπάνιας του παρότρυνε τους διεθνείς ταξιδιώτες να περάσουν το Σαββατοκύριακο τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε μια από τις 2 μεγαλύτερες πόλεις της, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντάς την ως τον απόλυτο weekend προορισμό, η αλήθεια είναι πως και άλλες περιοχές θα μπορέσουν να βγουν ‘’κερδισμένες’’ μέσω αυτής της δράσης.


Η καμπάνια είναι η πρώτη της σειράς δράσεων που υλοποιεί ο ΕΟΤ για τα καταλύματα και το τουριστικό εμπόριο που βίωσαν μεγάλο πλήγμα από την πανδημία. Η χώρα μας προβάλλεται ως η απόλυτη weekend απόδραση και η τέλεια επιλογή ώστε οι επισκέπτες να βιώσουν την μοναδική ελληνική εμπειρία με επίκεντρο την φιλοξενία, τον πολιτισμό, την γαστρονομία και την διασκέδαση που προσφέρουν οι δυο προαναφερόμενες μεγαλουπόλεις.


Ωστόσο κοντά στις δύο "ναυαρχίδες" υπάρχουν πολλές περιοχές που μπορούν να εκμεταλλευτούν την δράση και να επεκτείνουν την τουριστική τους περίοδο, με μεγαλύτερη λειτουργία και έσοδα, στοχεύοντας στο Greekend.


Καταλύματα στις περιφέρειες των νήσων Αττικής, όπως το Αγκίστρι, οι Σπέτσες, ο Πόρος, η Αίγινα αλλά και στα πέριξ της Θεσσαλονίκης όπως το Αγγελοχώρι, η Περαία και το Καλοχώρι μπορούν να μπουν στο ‘’παιχνίδι’’ του Greekend και να αποτελέσουν εξίσου διάσημους προσπορισμούς για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.


Με την δημιουργία ειδικών πακέτων τριήμερων διακοπών αλλά και την επέκταση του χρόνου λειτουργίας τους πέρα από την καθιερωμένη σεζόν, τα καταλύματα μπορούν να διεκδικήσουν ενεργή θέση στις επιλογές των αποδράσεων των ταξιδευτών αλλά και να αυξήσουν τα κέρδη τους από αυτή την καμπάνια.


Σημαντικό κριτήριο για την επιλογή καταλύματος από τους επισκέπτες φαίνεται πως αποτελεί η εμπειρία που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις, είτε κυμαίνονται στα πλαίσια του Luxury and Comfort είτε σε πιο παραδοσιακό Design με Αγροτουριστικές δραστηριότητες. Το storytelling του κάθε καταλύματος άλλωστε οφείλει να είναι μοναδικό και να προσδίδει αίσθηση ασφάλειας και φιλοξενίας ώστε να είναι ανταγωνιστικό και να διατηρεί υψηλό ποσοστό κρατήσεων και επαναληψιμότητας ανά χρόνο.


Στην Morphό, το storytelling αποτελούσε πάντοτε μια μεγάλη πρόκληση σε όλα τα έργα που αναλαμβάναμε και έτσι το κομμάτι του Hotel Concept κυριαρχεί από τα πρώτα ακόμη στάδια του σχεδιασμού. Με μεγάλη εμπειρία στα έργα του κλάδου του Τουρισμού, προσφέρουμε υπηρεσίες ανέγερσης αλλά και ανακαίνισης ώστε να επωφεληθείτε στο μέγιστο από το κατάλυμά σας. Αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες του χώρου αλλά και του Design δημιουργούμε έργα που ξεχωρίζουν και διασφαλίζουν μια επιτυχημένη ταξιδιωτική εμπειρία μέσω της αισθητικής και της Ελληνικής φιλοξενίας.


bottom of page